Известие

Collapse
No announcement yet.

Как се сваля полЮлеЮ в 156ците

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как се сваля полЮлеЮ в 156ците

Не намерих винтчета, а знам, че тва с дръпаньето понякога е фатално....
    Имам няакакво гадно вибриране от тая пластмаса и се опитвам да я отворя и да разгледам зад нея.....някакви напъствия.

Става дума за лампите точно зад огледалото за задно виждане.
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    Не намерих винтчета, а знам, че тва с дръпаньето понякога е фатално....
    Имам няакакво гадно вибриране от тая пластмаса и се опитвам да я отворя и да разгледам зад нея.....някакви напъствия.

Става дума за лампите точно зад огледалото за задно виждане.
    въпреки всичко свали бушоните преди да пипаш колега !!
    155 осем хиляди клапана 16 вериги
    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

С отверка - плоска. БРЪкаш отдолу леко и напИНЯш. Едни метални щипчици го държат

Comment

мисля,че металните пластинки се падаха от страната на огледалото,но не винаги е така, някой плафони са обърнати.Както каза колегата с плоска отвертка напъни леко и погледни.
        Attached Files
        _156_2,4_JTD_136hp_-EX
        156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщение
          мисля,че металните пластинки се падаха от страната на огледалото,но не винаги е така, някой плафони са обърнати.Както каза колегата с плоска отвертка напъни леко и погледни.
          Наобратно

Comment

Има щипки отпред и отзад по 2 бр.Натискаш плафона да се плъзне напред и бъркаш отзад,да разкопчаеш щипките,накланяш го и го вадиш леко назад и надоло.
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              Има щипки отпред и отзад по 2 бр.Натискаш плафона да се плъзне напред и бъркаш отзад,да разкопчаеш щипките,накланяш го и го вадиш леко назад и надоло.
              Отзад се пада куплунга и той стърчи - вади от към теб, а не откъм огледалото

Comment

Огледалото не се ли пада отпред?
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                  Огледалото не се ли пада отпред?
                  Не се изразих правилно, говорех спрямо положението шофьор - плафон
                  Куплунгът е от към прозореца (предния)

Comment

аз ги свалям за секунда без отвертки и други подобни само с пръсти натискаш към огледалото и дърпаш на долу

Comment

Хващаш куплунга от часта която сочи към задните седалки, натискаш леко към предният прозорец и дърпаш надолу, какви отверки....Елементарно е, няма какво да счупиш или да объркаш!
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                        Хващаш куплунга от часта която сочи към задните седалки, натискаш леко към предният прозорец и дърпаш надолу, какви отверки....Елементарно е, няма какво да счупиш или да объркаш!
                        Е на някои без отверка не става

Comment

Моя излиза само с ръка - хващаш с пръстите отпред и дърпаш надолу....
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                            Малък офф/
                            Точно както се вадят лампите на регистрационния номер отзад. При тях се бута надясно, за да излязат пластмасовите държачи в лявата част (може да се подпомогнат и с отверка, но внимателно, защото е пластмаса, все пак - аз успявам и само с пръсти), след което се дръпва надолу и наляво, за да излезе цялата лампа и да се откачи от металната щипка вдясно.
                            Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Working...
                            X